22 Nisan 2018 Pazar

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN.
Canımızdan önce gelen varlıktır çocuklarımız. Yemeğin en güzel tarafı hep onun tabağında yer alır. Sokakta oynayıp yorulmasından tutun da arkadaşlarının yediğini canı çeker ihtimaliyle harçlığımızı düşünmeden eline sıkıştırdığımızdır o.Bir leke görsek yenisiyle değiştirip çamaşırlarını en güzel sularda yıkar. Yanına uzandığımızda seyretmeye doyamayız. Sarılırsak boğulur diye korktuğumuzdur evlat..
Ben seve seve ömrümü veririm değimdir evlat.

Peki ya anne ve babası olmayanlar; onlar ne yaparlar ki?
Ben biliyorum ne yaptıklarını; ortadan kaybolurlar.
Onlara ait olmayan bir şeyi dip bucak izlerler güzel ama asla onun üzerinde uygulanmayacak film gibi.
Ona acınacak bir şey gibi bakmadan evladına yaklaşır gibi yaklaş.
Sen seçme vereceğini . Çocuğu istediklerini seçebilecek kıvama getir, ruhuna dokun yani.
Anne babasının olmadığı için değil böyle bir durumda çocuklarının başında olduğuna şükür için geldiğini ve senin sevgini kabul etmesini yalvararak dilediğini söyle.
Senin o çocuğa muhtaç olduğun gerçeğini ona hissettir yani.
“Allah başa vermesin.” deriz. Sıyrılır işin içinden yaşama devam ederiz.
Bu dediklerimi zaten yapacak olan yapıyordur. Yapmayan zaten okumaya başladığı yazımı konuyu anlayınca devam etmemiştir.
Ama sen devam ediyorsun sevgiler yüreğine..
Sevgi ile büyüme şansı olmayan çocuk senin evladına gösterdiğinin bin de birine hatır güder.
Ama zaten biz nasıl evladımızı koşulsuz seviyorsak onu da öyle sevmenin doğru olduğunu biliyoruz.
Yüreğinde yaşattığın çocuk hatırına..
Saygı ve Sevgilerimle
Ben seve seve ömrümü veririm değimdir evlat.
Peki ya anne ve babası olmayanlar; onlar ne yaparlar ki?Ben biliyorum ne yaptıklarını; ortadan kaybolurlar. Onlara ait olmayan bir şeyi dip bucak izlerler güzel ama asla onun üzerinde uygulanmayacak film gibi.Ona acınacak bir şey gibi bakmadan evladına yaklaşır gibi yaklaş. Sen seçme vereceğini . Çocuğu istediklerini seçebilecek kıvama getir, ruhuna dokun yani. Anne babasının olmadığı için değil böyle bir durumda çocuklarının başında olduğuna şükür için geldiğini ve senin sevgini kabul etmesini yalvararak dilediğini söyle.Senin o çocuğa muhtaç olduğun gerçeğini ona hissettir yani.“Allah başa vermesin.” deriz. Sıyrılır işin içinden yaşama devam ederiz.Bu dediklerimi zaten yapacak olan yapıyordur. Yapmayan zaten okumaya başladığı yazımı konuyu anlayınca devam etmemiştir.Ama sen devam ediyorsun sevgiler yüreğine..Sevgi ile büyüme şansı olmayan çocuk senin evladına gösterdiğinin bin de birine hatır güder.Ama zaten biz nasıl evladımızı koşulsuz seviyorsak onu da öyle sevmenin doğru olduğunu biliyoruz.Yüreğinde yaşattığın çocuk hatırına..Saygı ve Sevgilerimle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder